Millainen on sinun turvallinen tila?

Yrityksen vuorovaikutuskulttuurilla on suora vaikutus yrityksen tulokseen, henkilöstön työssäviihtyvyyteen ja työhön sitoutumiseen sekä sairauspoissaolojen vähenemiseen. Hyvinvoivan työyhteisön positiiviset vaikutukset heijastuvat myös toimintaamme työn ulkopuolella.

Turvallinen ja hyvinvoiva työyhteisö takaa jokaiselle mahdollisuuden käyttää omaa osaamistaan parhaalla tavalla, kehittyä ja inspiroitua omasta työstään. Työpaikan sisäiset ristiriidat, väärinymmärrykset tai ulkoa päin tulevat uhat vaativat työntekijöiltä ja erityisesti esihenkilöiltä valmiuksia kohdata ja ratkaista erilaisia ristiriitatilanteita.

Puhujamme Arttu Vallenius (MBA, psykiatrinen sairaanhoitaja, ent. rikospoliisi, kyberturvakonsultti), sekä Heidi Lindström (psykoterapeutti) tarjoavat koulutuksissaan tehokkaita ja käytännönläheisiä keinoja työyhteisön vuorovaikutuksen ja resilienssin kehittämiseen. Koulutukset koostuvat sekä teoriasta että käytännön harjoituksista, joiden avulla havainnollistetaan ja viedään käytäntöön yleisimpiä ongelmakohtia ja niiden lempeää ja tehokasta kohtaamista. Harjoitukset viedään suoraan käytäntöön käyttämällä esimerkiksi ohjattua tilannepurkua. Tällaisen harjoituksen aikana Arttu ja Heidi luovat vuorovaikutukseen liittyvän ongelmatilanteen, jonka purkaminen tapahtuu hyödyntäen sekä koulutuksessa läpikäytyjä oppeja sekä harjoituksen aikana saatavaa ohjausta.

Koulutukset tarjoavat siis ratkaisuja työpaikan olemassa oleviin haasteisiin ja auttavat ennaltaehkäisemään tulosta haittaavien epävarmuustekijöiden syntymisen, mikä muuten vaarantaa henkilökunnan viihtyvyyden sekä johtaa työtehon laskuun.

Artulla ja Heidillä on kymmenien vuosien työkokemus eri organisaatioiden asiantuntijatehtävistä, jotka liittyvät ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Kokemus työyhteisöissä niin tiimin jäseninä kuin esihenkilöinä ovat luoneet jatkuvan opiskelun myötä vahvan pohjan koulutuksille, jotka ovat laadittu pedagogisia malleja apuna käyttäen. He ovat myös Turvallinen tila –podcastin juontajia, jossa he tarkastelevat psykologista turvallisuutta yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa.

Buukkaa Arttu ja Heidi kouluttamaan työyhteisöäsi vuorovaikutuksesta ja resilienssistä - yksin tai duona!

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2