Puheen evoluutio by Speakersforum

Matkataan hieman ajassa taaksepäin vuoteen 2001 kun Speakersforum aloitti liiketoimintansa ja toi puhuja-alan Suomeen. Ulkopuolinen puhuja tilaisuuksissa oli ennestään tuntematonta ja tästä alkoi Speakersforumin missio lähteä edistämään suomalaista puhujakulttuuria ja tuomaan osaamista, tietoa ja inspiraatiota kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Puheen merkitys suomalaisessa kulttuurissa on kehittynyt vuosien aikana. Toimitusjohtajan puheenvuoro korvattiin ulkopuolisella keynote puhujalla ja nyt yritykset järjestävät viikoittaisia webinaari-sarjoja, jotka ovat kiistämättä tulleet jäädäkseen myös pandemian jälkeen. Vaikuttava puhe tarvitsee oikeat elementit päästäkseen kunniaansa. Tämän vuoksi haluamme kiittää teitä tapahtumateollisuuden tekijät! Teidän vaikuttavat tilaisuudet ovat estradi, jossa valovoimainen puhe pääsee inspiroimaan kaikenlaisia yleisöjä.

Puhe on myös kehittynyt niin että sen ei aina tarvitse olla pelkkää puhetta. Otetaan esimerkkinä Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija Minna Tervamäki, joka yhdistää tanssiesityksen osaksi puheenvuoroa tai Iiro Seppänen, yksi Suomen menestyneimmistä taikureista, joka tekee vaikuttavia taikatemppuja osana puheenvuoroa. Teknologian kehitys mahdollistaa luomaan puheenvuoroista visuaalisesti hätkähdyttäviä ja interaktiivisia, joissa usein ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Speakersforumin puhujaverkosto on Euroopan laajin ja sisältää lähes 9000 puhujaa niin Suomesta, muista Pohjoismaista sekä maailmalta. Kahdenkymmenen vuoden aikana Speakersforum on tehnyt lähes 20 000 toimeksiantoa ja yli 200 000 konsultoivaa keskustelua asiakkaidemme kanssa. Matkaan on mahtunut unohtumattomia kokemuksia, kuten vaikka rock legenda Bruce Dickinsonin ja Bob Geldofin tuominen Suomeen ensimmäistä kertaa puhujina tai ensimmäinen Vuoden Puhuja Gaala vuonna 2006 – tarinoita riittää elämänkerraksi!

Meille Speakersforumilla asiakas ja puhuja on aina ollut keskiössä. Missiomme on tarjota laadukasta ja luotettavaa palvelua asiakkaillemme ja kumppaneillemme ja tämän vuoksi Speakersforumille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina –sertifikaatti aina vuodesta 2012 lähtien.

Speakersforumilla on parhaillaan käynnissä ainutkertainen All Stars –äänestys, jossa palkitaan huippupuhujia kahdeltakymmeneltä vuodelta. Mikäli et ole vielä käynyt äänestämässä suosikkiasi niin pääset tekemään näin oheisesta linkistä https://www.speakersforum.fi/vuoden_puhuja_all_stars/

Ilolla odottaen seuraavaa kahtakymmentä vuotta sekä livekohtaamisia!

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2