Inspiroivat webinaarit tuovat motivaatiota ja yhteisöllisyyttä muutoksen keskellä!

Elämme haastavia aikoja ja useimmat meistä ovat joutuneet löytämään uusia keinoja luoda arjesta toimivaa. Monissa yrityksissä ja organisaatioissa eletään muutoksen aikaa ja moni asia nykytilanteessa askarruttaa. Pohditaanko teillä esimerkiksi:

  • Kuinka motivoida ja innostaa tiimiä haastavina aikoina?
  • Kuinka johtaa itseään tehokkaasti muutoksen keskellä?
  • Millaista johtajuutta nyt tarvitaan?
  • Kuinka tehostaa etätyöskentelyä?
  • Kuinka selvitä haastavista keskusteluista asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa?
  • Miltä tulevaisuus näyttää ja mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan?

Vaikuttavien puhujiemme innostavat webinaari-puheenvuorot auttavat motivoimaan tiimiänne, luovat yhteisöllisyyttä, sekä antavat konkreettisia apuvälineitä siihen, kuinka pystymme johtamaan itseämme ja muita muutoksen keskellä. Henkilöstön hyvinvointiin ja tehostamiseen sijoittaminen on sijoitus tulevaisuuteen.

Huippupuhujiemme puheenvuorot ovat toteutettavissa virtuaalisesti ja sisältö räätälöidään aina juuri teidän tarpeille sopivaksi. Jokainen voi osallistua etätoimistolta käsin linkin kautta. Speakersforumin kautta on saatavilla tarvittaessa laadukkaat toteutusmahdollisuudet etäluentoa varten, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin inspiroitua! Ota yhteyttä niin kerromme lisää suosituimmista webinaareistamme juuri nyt ja ideoimme teille sopivan sisällön!

Tutustu vaikuttaviin ja valovoimaisiin puhujiimme!

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2