Inspiroivat webinaarit tuovat motivaatiota ja yhteisöllisyyttä muutoksen keskellä!

Elämme haastavia aikoja ja useimmat meistä ovat joutuneet löytämään uusia keinoja luoda arjesta toimivaa. Monissa yrityksissä ja organisaatioissa eletään muutoksen aikaa ja moni asia nykytilanteessa askarruttaa. Pohditaanko teillä esimerkiksi:

  • Kuinka motivoida ja innostaa tiimiä haastavina aikoina?
  • Kuinka johtaa itseään tehokkaasti muutoksen keskellä?
  • Millaista johtajuutta nyt tarvitaan?
  • Kuinka tehostaa etätyöskentelyä?
  • Kuinka selvitä haastavista keskusteluista asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa?
  • Miltä tulevaisuus näyttää ja mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan?

Vaikuttavien puhujiemme innostavat webinaari-puheenvuorot auttavat motivoimaan tiimiänne, luovat yhteisöllisyyttä, sekä antavat konkreettisia apuvälineitä siihen, kuinka pystymme johtamaan itseämme ja muita muutoksen keskellä. Henkilöstön hyvinvointiin ja tehostamiseen sijoittaminen on sijoitus tulevaisuuteen.

Huippupuhujiemme puheenvuorot ovat toteutettavissa virtuaalisesti ja sisältö räätälöidään aina juuri teidän tarpeille sopivaksi. Jokainen voi osallistua etätoimistolta käsin linkin kautta. Speakersforumin kautta on saatavilla tarvittaessa laadukkaat toteutusmahdollisuudet etäluentoa varten, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin inspiroitua! Ota yhteyttä niin kerromme lisää suosituimmista webinaareistamme juuri nyt ja ideoimme teille sopivan sisällön!

Tutustu vaikuttaviin ja valovoimaisiin puhujiimme!

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2