Antti Mustakallio

Puhe on oikeissa käsissä mahtava voima. Sillä voi muuttaa maailmaa.

Antti Mustakallio

Vaikuta, vakuuta, viihdytä

Antti Mustakallio on puhe- ja esiintymistaitojen kouluttaja, puheenkirjoittaja ja tapahtumajärjestäjä. Antti on valmentanut vuodesta 2012 lukuisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Hän on tehnyt työtä erityisesti esiintyvien asiantuntijoiden ja johtajien kanssa. Sparrattavina on vuosien aikana ollut hallintopomoa, toimitusjohtajaa, piispaa, ministeriä, presidenttiehdokasta ja monta muuta vaikuttavaa esiintymistä arvostavaa.

Esiintymisvalmennuksen ohella Antti on erikoistunut puheiden kirjoittamiseen. Sen lisäksi että hän on kirjoittanut puheita ammattilaisille, hän on myös valmentanut puheenkirjoittajia yliopistoissa, kunnissa, ministeriöissä ja puolueissa. Antin osaamiselle on ollut kysyntää Suomen lisäksi kansainvälisesti: hän on ollut kutsuttuna puhujana kansainvälisten puheenkirjoittajaverkostojen Professional Speechwriters Association ja European Speechwriters Network konferensseissa.

Tiiminsä kanssa Antti on järjestänyt yli kymmenen vuoden ajan maamme tärkeintä vuosittaista vaikuttamisviestinnän ammattitapahtumaa Retoriikan kesäkoulua. Kesäkoulu on kerännyt Suomeen alan kansainvälisiä huippuosaajia, muun muassa Barack Obaman ja Iso-Britannian pääministerien puheenkirjoittajia.

Antti on kirjoittanut kaksi puhumista ja esiintymistä käsittelevää kirjaa, joista tuorein on Unna Lehtipuun kanssa kirjoitettu Elämäsi paras puhe (Alma Talent 2021). Myös mediat käyttävät hänen osaamistaan, ja Antti onkin kysytty julkisten puheiden ja esiintymisten kommentoija television ja radion ajankohtaislähetyksissä.

Puhujana Antti on konkreettinen ja viihdyttävä. Ammentaen pitkästä kokemuksestaan hän antaa osallistujille käytännöllisiä työvälineitä ja vinkkejä, jotka kuka tahansa voi ottaa heti käyttöön ja nostaa esiintymistensä vaikuttavuuden uudelle tasolle. Antin puheenvuorot ovat täynnä hauskoja ja havainnollisia esimerkkejä. Niinpä hänen esiintyessään ei ole vaaraa, että kuulijat pitkästyisivät.

Antin puheenvuorojen esimerkkiotsikoita:

 • Vaikuttavan puhumisen taito – saa viestisi läpi
 • Helppoa ja hauskaa retoriikkaa – parhaat vaikuttamisen keinot
 • Karisma haltuun – näin esiinnyt itsevarmasti ja levollisesti
 • Johda puheella – näin saat kuulijat taaksesi
 • Kuinka pidät puheen, joka muuttaa maailmaa
 • Näin kirjoitat ikimuistoisen puheen
 • Ota haltuun tarinoiden voima

Antti saa valmennuksistaan ja puheenvuoroistaan toistuvasti kiittävää palautetta. Osallistujat arvostavat erityisesti hänen asiantuntemustaan. Kiitosta saa myös se, että Antti välittää viestinsä helposti ymmärrettävästi ja ylläpitävällä, hauskalla tavalla. Antti ottaa selvää tilaajan tarpeista ja toiveista ja räätälöi puheenvuoronsa tarkasti kuulijoille ja tilanteeseen sopivaksi.

Aiheet esimerkiksi

 • Vaikuttava puhuminen ja esiintyminen
 • Vaikuttamisen keinot viestinnässä
 • Esiintyjän kehonkieli
 • Johtaminen puheella
 • Puheiden kirjoittaminen

Pressikuvat

Antti Mustakallio

Antti Mustakallio

Puhekouluttaja, esiintymisvalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2