Anina Falk-Jaskari ja Ben Jaskari

Ihmiset eivät välitä siitä kuinka paljon sinä tiedät, kunnes saavat tietää kuinka paljon sinä heistä välität.

Businesskonsultit

Anina Falk-Jaskari & Ben Jaskari

Kuka johtaa sinua?

Anina ja Ben tunnetaan positiivisuudestaan, inspirointikyvyistään, osaamisestaan ja luontevuudestaan niin puhujina kuin kouluttajinakin. 17 viime vuoden aikana he ovat monella eri liiketoiminnan alueella olleet tekemisessä ja tavanneet yli 5000 henkilöä henkilökohtaisella konsultointi -periaatteella johtajia ja tuhansia muita eri ihmisiä. He ovat myös pitäneet koulutuksia suurissa kansainvälisiä tapahtumissa 10:ssä eri maassa.

Heidän koulutus- ja mentorointiohjelmansa liittyvät tavoitteiden asettamiseen, yrityksen johtamiseen ja muutokseen ihmisten ajattelussa sekä työmoraalissa. He ovat auttaneet ihmisiä kasvamaan ja ottamaan vastuuta niin yrityksestään kuin omasta elämästäänkin. He ovat nähneet, kuinka johtajuus on kasvanut näissä ihmisissä. Koulutuksessa ja mentoroinnissa käsitellyt asiat ovat sovellettavissa alaan kuin alaan.

Parisuhdeneuvojina he ovat pystyneet pitämään parisuhteet vahvempina. Anina ja Ben auttavat rakkauden kielien opiskelun myötä vahvistamaan pariskuntien siteitä, koska monesti henkilökohtaiset haasteet kantautuu myös työpaikalle ja heikentää työpanostusta. Heidän vahvuutenaan on yhdessä työskentely pariskuntana. Siten molempien sukupuolten näkemykset ovat luontevasti esillä.

Aninan ja Benin mottona on aina ollut, että perhe on numero yksi. Kun perhe on tasapainossa, avoin ja onnellinen, pystyy samaan myös työssä. Suunnittelu on avain menestykseen. Tekosyitä ei ole.

Aninan ja Benin tukena ja mentorina on toiminut 17 vuoden ajan Leadership Dynamicsin toimitusjohtaja Peter Cox. Hän on auttanut heitä kasvamaan johtajina ylä- ja alamäkien aikana sekä opettanut tiimihengen tärkeyttä. Hän on näyttänyt, mikä on tärkeää rakennettaessa johtajuutta esimerkiksi kommunikaatio-ongelmissa ja oikeiden tavoitteiden asettamisessa. Hänellä on 30 vuoden kokemus ja vaikuttava tausta mentorina, joka auttaa yrityksiä kehittämään johtajuutta ja tiimihenkeä! Kukaan ei kasva ilman mentoria.

Aninan tavoite on ihmisen kohtaaminen ja hänen elämänsä koskettaminen. Hän haluaa, että oppisimme ymmärtämään muita ihmisiä oikein, huomaamaan positiivisen ajattelutavan edut, ja löytämään oman tienhaaramme. Tämän Anina toteuttaa henkilökohtaisella mentoroinnilla. Se edistää myös johtajuuden kasvua ihmisessä itsessään. Paras johtaja on se, joka ei sano "TEE" vaan "TEEMME"!

Benin tavoitteena on yritysten johtajien mentorointi. Jotta yritys voi kasvaa, täytyy muuttaa ajattelutapaa tehokkaasta johtajuudesta. Tähän tarvitaan aina ulkopuolinen näkökulma, jotta yritys löytää työympäristöstään kaikki potentiaaliset vahvuudet. Työympäristön yhteistyö vahvistuu, kun työntekijöille ja johtajille annetaan henkilökohtaista mentorointia. Sen avulla löytyvät tiimin vahvuudet ja heikkoudet. Erilaisuus on mahtava ja mahdollistava asia, kun sitä käytetään oikein. Tämä parantaa kommunikaatiota ja lisää yhtenäisyyttä sekä harmoniaa.

Pressikuvat

Anina Falk-Jaskari ja Ben Jaskari

Anina Falk-Jaskari ja Ben Jaskari

Kouluttajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2