> >

 André Noël Chaker

André Noël Chaker


Videot: André Noël Chaker
André Noël Chaker

Vuoden Juontaja 2015 - Vuoden Puhuja 2012.

André Noël Chaker on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johdon Senior Advisor ja myös urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenen Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös "bisnesantropologi". Hän luennoi pääasiassa menestyskirjansa teeman "The Finnish Miraclen" pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun. André on seurannut suomalaista tekemistä tarkalla silmällä, eikä unohda puheissaan kehityskohteitammekaan.

Kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

André valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2012. Valinta tehtiin Speakersforumin asiakkaiden puhujista ja juontajista antaman palautteen perusteella. Speakersforumin asiakkaat arvioivat puhujan kiinnostavuutta, uutuusarvoa ja tilaisuuteen tuomaa lisäarvoa. Lisäksi he arvioivat yhteistyön sujuvuutta puhujan kanssa. André loisti näillä kaikilla osa-alueilla asiakkaidemme palautteissa.

André valittiin Speakersforumin Vuoden Juontajaksi 2015. Hän on lunastanut paikkansa valtakunnallisesti merkittävien tapahtumien kiiteltynä ja arvostettuna juontajana sekä moderaattorina. André tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet ja tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarma.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Kansainväliset puhujakyselyt

Arttu Jaakola
Puh: +358-201552985
arttu.jaakola@speakersforum.fi

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta