Avoimuus ja ainutlaatuisuus ovat avain menestykseen

Valokuvaaja: Leena Koskela

Lakimies, kirjailija

André Noël Chaker

Vuoden Juontaja 2015 - Vuoden Puhuja 2012.

André Noël Chaker on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johdon Senior Advisor ja myös urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenen Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös "bisnesantropologi". Hän luennoi pääasiassa menestyskirjansa teeman "The Finnish Miraclen" pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun. André on seurannut suomalaista tekemistä tarkalla silmällä, eikä unohda puheissaan kehityskohteitammekaan.

Kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

André valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2012. Valinta tehtiin Speakersforumin asiakkaiden puhujista ja juontajista antaman palautteen perusteella. Speakersforumin asiakkaat arvioivat puhujan kiinnostavuutta, uutuusarvoa ja tilaisuuteen tuomaa lisäarvoa. Lisäksi he arvioivat yhteistyön sujuvuutta puhujan kanssa. André loisti näillä kaikilla osa-alueilla asiakkaidemme palautteissa.

André valittiin Speakersforumin Vuoden Juontajaksi 2015. Hän on lunastanut paikkansa valtakunnallisesti merkittävien tapahtumien kiiteltynä ja arvostettuna juontajana sekä moderaattorina. André tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet ja tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarma.

Video

Pressikuvat

André Noël Chaker

Bisnesantropologi

Samankaltaisia puhujia

Tarinan kertojat

Tarinan kertojat

Palkitut Vuoden Puhujat