> >

Amber Case

Ihmisten ja koneiden välinen vuorovaikutus

Amerikkalainen Amber Case on puhuja, tietokirjailija, tutkija ja yrittäjä, joka keskittyy ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Case tutkii koneiden ja ihmisten suhdetta vierailevana tutkijana amerikkalaisissa huippuyliopistoissa, Harvardissa ja MIT:ssä. Case kutsuu itseään kyborgiantropoloksi.

Case on kirjoittanut aiheesta kirjan: Calm Technology. Kirjan keskeisenä aiheena on, että teknologian ei pidä vaatia liikaa käyttäjänsä huomiota. Pitää suunnitella teknologiaa, joka kunnioittaa huomiotamme sen sijaan, että vie sen muualle. Case toteaa, että teknologian pitää toimia arjessa niin, ettei se häiritse käyttäjäänsä koko aikaa. Automatisaation tulee kulkea meidän rinnallamme, ei ohjailla meitä. Hänen mukaansa useat suuret teknologiayhtiöt ovatkin jo onneksi heränneet calm technologyn suunnittelun periaatteisiin.

Viime vuosina Case on keskittynyt nykyistä rauhallisemman laite- ja ohjelmistosuunnittelun edistämiseen. Tällä hetkellä hän valmistelee kirjaansa äänien ja melun vaikutuksesta ihmiseen. Hän ennustaakin, että tulevaisuudessa menestyvät sellaiset tuotteet, jotka lähettävät vain sellaisia hienovaraisempia viestejä joita käyttäjä todella tarvitsee.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Kansainväliset puhujakyselyt

Arttu Jaakola
Puh: +358-201552985
arttu.jaakola@speakersforum.fi

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta