Tom Efrati

Haluan inspiroida ihmisiä ja levittää yrittäjyyden ilosanomaa.

Myyntimaation perustaja

Tom Efrati

Inspiroiva, mukaansatempaava puhuja

Markkinointitoimisto Myyntimaation perustajana tunnetuksi tulleen Tom Efratin värikäs elämä on kerryttänyt hänelle tärkeitä oppeja menestyksestä, johtamisesta ja unelmien toteuttamisesta. Nuoren miehen puheet ovat inspiroivia, mukaansatempaavia ja täynnä hyödyllisiä neuvoja.

Tom Ilmari Efrati syntyi täysin erilaiseen ympäristöön kuin missä nyt elää. Israelista kotoisin nuori mies koki lapsena sodan kauhua. Tom muutti äitinsä synnyinmaahan Suomeen 9-vuotiaana, osaamatta vielä paikallista kieltä. Suomi oli hänelle utopia, kaikki vaikutti toimivan ja hän oli vihdoin löytänyt paikan, jossa voi kehittyä parhaaksi versioksi itsestään.

Tom kiinnostui koodaamisesta jo 15-vuotiaana, ja hän alkoi luomaan erilaisia projekteja vapaa-aikanaan vanhempiensa kellarissa. Harrastuksesta tuli pian työ. Bändipaitaan pukeutunut teini teki kaiken mitä bisnekseen kuului - hän soitti potentiaalisille asiakkaille, kävi tapaamassa heitä, tuli takaisin kotiin toteuttaakseen toimeksiannot - kaikki tämä samalla, kun suoritti kaksoistutkintoa. Pian opinnot saivat väistyä töiden tieltä, ja vaikka nuorukainen saikin stipendejä menestyksekkäästä koulunkäynnistä, hän teki asiakkailleen töitä välitunneilla, koulumatkoilla, oppitunneilla ja joskus jopa läpi yön.

Tom perusti vuonna 2018 kahden ystävänsä kanssa Myyntimaatio Oy:n, joka on suuremmassa skaalassa sitä, mitä hän teki teininä yksin. Vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta, Myyntimaatiolla oli 20-henkinen jatkuvasti kasvava tiimi ja he palvelevat tänä päivänä nimekkäitä yritys- ja yhdistysasiakkaita.

Pressikuvat

Tom Efrati

Tom Efrati

Nuori digiyrittäjä

Johtaminen

Organisaatio

Johtamisen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Voit varata puhujia sekä online- että livetilaisuuksiin.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2