Tällainen on Speakersforum

Speakersforum on Pohjoismaiden suurin puhujia, luennoitsijoita, valmentajia ja kouluttajia välittävä yritys. Yritys perustettiin vuonna 1995 ja ansaitsee paikkansa pohjoismaiden vanhimpien puhujanvälitysyritysten joukossa.  Speakersforum on lähtökohtaisesti ruotsalainen perheyritys, jossa tällä hetkellä työskentelee yli 50 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Tukholmassa ja Helsingissä.

Speakersforum kuuluu http://www.tf-group.com - konserniin joka tarjoaa ulkopuolista osaamista yrityksille ja organisaatioille Pohjoismaissa. Kysymyksessä voivat olla puhujat, kouluttajat ja asiantuntijat eri aloilta. Liikeideamme on välittää osaamista.

Markkinajohtaja

Speakersforum on Pohjoismaiden suurin puhujia välittävä yritys. Meillä on markkinoiden kattavin kontaktiverkosto. Puhujillamme on painavaa sanottavaa.

Työstämme kaiken kokoisia projekteja niin suurille organisaatioille kuin pienyrityksille. Tarjoamme osaamista kaikilla mahdollisilla aihealueilla.

Testattua laadunvarmistusta

Välittämämme henkilöt on huolellisesti valittu ja arvioitu. Keskustelemme useiden suosittelijoiden kanssa ennen kuin alamme välittää tiettyä puhujaa.

Asiakas arvioi ja antaa arvosanan kaikille välittämillemme esiintyjille. Tiedot kerätään tietokantaamme ohjeistukseksi uusia toimeksiantoja varten. Tällä hetkellä meillä on noin viisi tuhatta välitettävää henkilöä verkostossamme.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Suuri osa toimintaamme on löytää räätälöityjä ratkaisuja yrityksille ja organisaatioille. Tämä sisältää mm. seuraavia seikkoja:

  • Puhujien välitystä tilaisuuksiin
  • Suunnittelua ja koulutusten järjestämistä
  • Projektijohtajatapaamisia
  • Ongelmanratkaisun löytämistä

Tietoa kaikille

Eräs osa toimintaa on kaikille avointa ja pitää sisällään:

  • Seminaareja
  • Konferensseja ja työpajoja

Suurin kontaktiverkosto

Speakersforum on markkinajohtaja, jolla on alan suurin kontaktiverkosto. Kontaktiverkoston laajuus varmistaa ehdottamiemme henkilöiden soveltuvan tehtäviin.

Riippumattomuus

Kontaktiverkoston laajuus takaa neutraalin otteen puhujia valittaessa. Pyrimme aina löytämään parhaan yksilöllisen vaihtoehdon jokaiseen toimeksiantoon. Me olemme perusteellisesti arvioineet valitut henkilöt ja asiakas antaa aina arvosanan kaikille välittämillemme henkilöille esiintymisen jälkeen.

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2