Leena Markkanen

Leena Maria Markkanen on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja - sosiaalipsykologi, joka on tehnyt mittavan uran henkilöstövalmentajana ohjaten esimiehiä ja henkilöstöä inspiroivaan yhteistyöhön teemoinaan välittäminen ja viisas vuorovaikutus työnilon taustalla.

Leena on kehittänyt Lightfulness CoachingTM –henkisen hyvinvoinnin ohjauskonseptin ja ohjaajakoulutuksen tarjotakseen ohjattavalle/työyhteisölle mahdollisuuden havahtua uudenlaiseen, kevyempään ja valoisampaan tapaan elää ja tehdä työtä. Lightfulness Coaching on henkisen hyvinvoinnin ohjausta toimia sydäntietoisuudesta käsin – taitoa kuulla sisäistä viisautta, joka ohjaa löytämään merkityksellisyyttä ja tarkoitusta elämään. Leenan luentoteemat ovat syntyneet ihmissuhde-tietotaidon ja syvällisten elämänkokemusten yhdistämisestä.

Leenan aiemmin kehittämiä konsepteja ovat myös Työnilon Coach ja Ilo palvella! -ihmisläheinen ja lämminhenkinen asiakaspalvelu.

Leenan teemat työyhteisöille:

Lightfulness työssä – henkinen hyvinvointi ja viiden tähden johtajuus

Lightfulness työssä – henkinen hyvinvointi ja viiden tähden palvelu

Lightfulness työssä – henkinen hyvinvointi ja inspiroivin yhteistyö

Leena tuottaa yhteistyössä filosofi Jaan-Erik Arnian kanssa sisältöä yhdessä perustamaansa Tietoisuusmediaan. Tietoisuusmedia tarjoaa ajankohtaista keskustelua havahtumisesta merkitykselliseen elämään.

Pressikuvat

Leena Markkanen

Asiakaspalvelun valmentajat

Kouluttaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2