Kari Korkiakoski

Asiakaskokemuksen asiantuntija

Kari Korkiakoski

Huomisen asiakas

Kari Korkiakoski on Suomen johtava ja tunnetuin asiakaskokemuksen strategisen kehittämisen asiantuntija. Karin osaamisiin kuuluvat esimerkiksi asiakaskokemuksen muutosohjelmien rakentaminen, johdon kyvykkyyden kasvattaminen, asiakaskokemuksen mittaaminen sekä kouluttaminen eri muodoissaan. Kari työskentelee suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen parissa ja sparraa heitä kohti parempaa asiakaskokemusta ja taloudellista menestystä.

Konsultoinnin lisäksi Kari Korkiakoski käy säännöllisesti puhumassa edellä kuvatuista teemoista erilaisissa yrityskohtaisissa ja avoimissa tilaisuuksissa. Vuosittain hän käy puhumassa useissa yli 100 hengen tilaisuuksissa.

Kari on kirjoittanut yksin tai kirjoittajakollegoiden kanssa useita kirjoja. Asiakkaan Aikakausi, Ylivoimainen Asiakaskokemus sekä Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kertoneet asiakaskokemuksen muutosmatkasta. Kirjojen lisäksi Kari on pitänyt blogiaan jo vuodesta 2009.

Keväällä 2023 ilmestyy uusi kirja, Huomisen asiakas, jossa Kari tarjoaa näkökulmaa, millainen voisi olla suomalaisen yrityksen ja yhteisön ainutlaatuinen asiakaskokemuksen näkökulma. Miten erottua Amazoneista ja Zalandoista? Kirjassa avataan myös laajaa tutkimusta asiakaskokemuksen nykytilasta Suomessa.

Asiakaskokemuksesta on puhuttu jo pitkään ja yhä useampi on nostanut sen strategiaansa. Kari Korkiakoski voi auttaa siirtämään strategisen potentiaalin kilpailuedun rakentamisen välineeksi.

Karin puheenvuoron otsikko voisi olla esimerkiksi:
- Huomisen asiakas – eikö hänelle mikään riitä?
- Suomi ja paras asiakaskokemus – onko se mahdollista?
- Miten menetät asiakkaasi?
- Digitaalista asiakaskokemusta ei ole olemassa
- Asiakas vai työntekijä – kumpi on tärkeämpi?
- Miten rakennetaan ylivoimainen asiakaskokemus?
- Net Promoter Score – suosituin ja vihatuin asiakaskokemuksen mittari
- Asiakaskokemuksesta kilpailuetua – mitä se vaatii?
- Miksi asiakaskokemus ei muutu taloudelliseksi menestykseksi?

Pressikuvat

Kari Korkiakoski

Kari Korkiakoski

Futurelab toimitusjohtaja

Asiakaspalvelu

Arvostetut asiantuntijat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2