Jori Grym

Älä anna aivojesi hämätä sinua.

Käyttäytymistaloustieteilijä

Jori Grym

Tee parempia päätöksiä.

Jori Grym on terävä, analyyttinen ja intohimoisen utelias käyttäytymistaloustieteilijä. Hän yhdistää laajan osaamisensa taloustieteen, sosiaalipsykologian ja käyttäytymistieteiden alalta käytännön tekemiseen. Grym poimii tärkeimmät opit tieteen maailmasta ja välittää ne ymmärrettävällä tavalla yritysmaailman toimijoille.

Grym aloitti uransa turvallisuusmaailmasta, jossa hän eteni kenttätehtävistä asiantuntijarooleihin. Hän erikoistui käyttäytymisturvallisuuteen, jossa moderni psykologia valjastetaan sekä ymmärtämään kyberrikollisuutta että parantamaan pelastustoimintaa eliminoimalla inhimillisiä virheitä. Jori Grym jatkoi urallaan päätöksentekotieteen tutkijaksi, joka tällä hetkellä keskittyy rahan digitalisaatioon, esimerkiksi kryptovaluuttojen tuomiiin eettisiin kysymyksiin. Näistä aiheista hän puhuu kansantajuisesti myös televisiossa Yle Aamun tiedepaneeli Jälkikaronkan asiantuntijana.

"Yritykset koostuvat työntekijöistään eli ihmisistä. Ja jokainen ihminen on erittäin altis ajatteluvirheille. Valtaosa yritysten ongelmista aiheutuu edelleen inhimillisistä virheistä. Ja näitä tapahtuu joka päivä. Suurimman osan pystyisi kuitenkin välttämään oikeita työkaluja käyttäen. Ilmiöiden kuten "regressio kohti keskiarvoja" ymmärtäminen auttaa väistämään ajattelun sudenkuopat eli niin sanotut kognitiiviset vääristymät.

Tieto vääristymistä ei itsessään riitä torjumaan virhearvioita. Tutkimusten mukaan fiksut ihmiset, jotka ovat tietoisia kognitiivisten vääristymien olemassaolosta, saattavat olla jopa niille alttiimpia. Yritys ei siis voi tuuduttautua ajatukseen, että on palkannut skarppeja ihmisiä ja täten välttyy näiltä haasteilta. "

Jori Grym ei ole vain ongelmien etsijä ja niiden ratkaisija, vaan hyödyntää käyttäytymistieteiden laajaa skaalaa myös motivaation luomiseen, luovan mielentilan saavuttamiseen ja työelämän yleiseen hallintaan. Grymin esittämät positiivisen psykologian löydöt antavat kuulijoille uusia työkaluja heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Puhetilaisuuksissaan Jori Grym käy läpi käytännönläheisesti todellisia esimerkkejä käyttäen, millaisiin ajatteluvirheisiin eri tilanteissa tavallisesti sorrutaan ja miten näiltä voi välttyä omaa ajattelua muuttamalla. Grymin presentaatiot toimivat erinomaisesti paitsi osana henkilökunnan jatkokoulutusta mutta myös täsmällisinä ja napakoina yksittäisinä tehoiskuina.

Pressikuvat

Jori Grym

Jori Grym

Käyttäytymistaloustieteilijä

Liiketoiminnan valmentajat

Psykologitaustaiset valmentajat

Arvostetut asiantuntijat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2