Eero Lehtinen

Motivoituneet yksilöt menestystiimin runkona

Kouvot Ry:n toiminnanjohtaja Eero Lehtinen on kokenut kilpapurjehtija, tiiminrakentaja, projektijohtaja sekä markkinointimies. Eero on osallistunut viiteen maailmanympäripurjehdukseen, joista kahteen kipparina. Hän on kokenut kaikki roolit kansimiehestä sponsorihankintaan sekä miehistön kokoamiseen ja johtamiseen. Hän on ollut myös luomassa puitteita menestyneiden suomalaisten olympiapurjehtijoiden taustalla.

Markkinointitausta ja kokemus pienemmistä sekä suuremmistakin työorganisaatioista eri aloilla ovat antaneet Eerolle oivat työkalut ihmisjohtajana ja tiimin vetäjänä. Amatöörimiehistöjen kouluttaminen ja johtaminen kahdessa maailmanympäripurjehduksessa on ollut sekä vaativa haaste että opettavainen ja rikastuttava kokemus. Näiden projektien jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä Eeron johtamistaidot ovat olleet kovassa testissä.

Lehtinen on purjehduksillaan mm. ylittänyt Atlantin kymmenen kertaa, kiertänyt Kap Hornin molempiin suuntiin, kokenut mies yli laidan - tragedian Tyynellä valtamerellä, sekä 24-metrisen Martela - veneen kaatumisen eteläisellä Atlantilla ja pelastanut vakavasti sairaan miehistön jäsenen aluksen lääkintävastaavan roolissa syvällä eteläisellä Tyynellä valtamerellä.

Lehtinen puhuu kokemustensa ja tarinoidensa kautta yrityksille ja organisaatioille tämän päivän tiimien johtamisesta painottaen esimiehen huomiokyvyn sekä henkilöosaamisen merkitystä. Hänen muita teemojaan ovat mm. yksilön asema ja vastuu menestystiimin jäsenenä sekä muutosjohtaminen. Ihmiskeskeisenä toimijana ja vahvana kommunikoijana Eero paneutuu organisaatiosi tarpeisiin ja haasteisiin tarmokkaasti ja suurella sydämellä.

Video

Pressikuvat

Eero Lehtinen

Tarinallistavat fasilitaattorit

Motivaatiopuhujat

Vaikuttavat omakohtaiset tarinat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2