> >

Anette Palssa

Arvostettu ravitsemusterapeutti ja elämäntaparemonttien mahdollistaja!

Anette Palssa on ravitsemuksen rautainen ammattilainen ja yli 15 vuoden työkokemuksella hän on edelleen innostunut ravitsemuksesta, terveydestä, hyvinvoinnista ja ennen kaikkea, miten ihmisiä innostetaan muuttamaan toimintaa kohti hyvää oloa ja parempaa elämänlaatua. Koulutukseltaan Anette Palssa on Terveystieteiden maisteri, laillistettu ravitsemusterapeuttia ja lisäksi hänellä kognitiivisen lyhytpsykoterapeutin pätevyys. Lisäksi hänellä on työterveyshuollon asiantuntijapätevyys.

Palssa työskentelee pääasiassa yrittäjänä pitäen yksilö vastaanottoa, ryhmiä ja luentoja, lisäksi hän toimii Terveystalossa vastaavana ravitsemusterapeuttina kehittäen toimintaa ja on asiantuntijana mm. Husin Painonhallintatalossa. Monipuolinen työkokemus yhdistettynä jatkuvaan kouluttamiseen antaa hyvät eväät luennointiin.

Palssa on tottunut kouluttamaan terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisia, mutta hänen luentonsa antavat eväitä ihan jokaiselle. Hän puhuu hyvinvoinnin kokonaisuudesta, ravinnon ja syömisen lisäksi, luennoilla kuullaan unen, liikunnan ja stressinhallinnan merkityksestä, teemasta riippuen, vireyteen, jaksamiseen tai painonhallintaan. Koska tieto, ei yksin muuta toimintaa, hän herättelee luennoillaan kuulijoita miettimään asioita pintaa syvemmältä ja ennen kaikkea, miten löytää sisäinen motivaatio. Hänen luennolla ei syyllistytä, vaan saadaan intoa ja halua edistää omaa hyvinvointia. Viime vuosina Palssa on kouluttanut ammattilaisia erityisesti lihavuuden ja liikunnan puheeksi ottamisesta ja motivoivasta vuorovaikutuksesta.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta