Uutiskirje Helmikuu 2021

All Stars – äänestys on täällä – Huippupuhujia kahdeltakymmeneltä vuodelta!

Speakersforum on toiminut suomalaisen puhujakulttuurin edistäjänä ja vaikuttavan puheen jakajana viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Tämän kunniaksi halusimme tuoda Suomen vaikuttavimpia puhujia vuosien varrelta All Stars –äänestyksen muodossa. Äänestys on nyt käynnissä Speakersforumin kotisivuilla. Käy tutustumassa ehdokkaisiin ja äänestämässä puhujaa, joka ansaitsee mielestäsi valtakunnallista tunnustusta tekemästään työstä luennoitsijana...

»Lue koko artikkeli...

Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen on kultaa - tai ei sittenkään!

Suomalainen ei puhu eikä pussaa. Vaitioleva voittaa. Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa. Eihän Suomessa kukaan puhu, paitsi presidentti ja pappi. Speakersforumin perustaja Patrik Ekman muistelee mistä kaikki sai alkunsa. ”Jos saisin matkata ajassa taaksepäin, niin pistäytyisin 2000-luvun alussa kertomassa itselleni, intohimoiselle tarinoiden ja vaikuttavien puheiden ystävälle muutaman asian"...

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä: Lotta Saahko

Kun keväällä 2020 korona pysäytti maailman, Lotta Saahko loi uransa tyhjästä. Lotta kertoo, miten olemalla oma itsensä ja tekemällä mistä itse nauttii eniten, voi muuttaa maailmaa. Muutaman kuukauden aikana Lotta Saahko rakensi viraalin YouTube-kanavan, kirjoitti menestyskirjan, esiintyi useaan otteeseen televisiossa ja sai kunnianosoituksen tasavallan presidentiltä...

»Lue koko artikkeli...

Etsimme Sinua; Booking Agent

Speakerforum on Suomen suurin puhujatoimisto. Haluatko olla tärkeä lenkki kiehtovien tarinoiden ketjussa? Haluatko työskennellä eri alojen vaikuttajien ja puhujien kanssa? Kysy lisää tai vinkkaa kaverille ja sovitaan tapaaminen...

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2