Speakersforum rekrytoi

Tule Speakersforumiin töihin!

Olemme Pohjoismaiden suurin puhujatoimisto. Ideoimme ja tuotamme puhujasisältöä kotimaisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin ja koulutuksiin.
Missiomme on aina löytää juuri oikea puhuja tilaisuuteen.
Tunnemme eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät. Puhujat toimivat motivaattoreina, alustajina, herättelijöinä, sparraajina tai fasilitaattoreina erilaisissa tilaisuuksissa.

Tarjoamme asiakkaille käytännönläheisiä koulutuksia ja valmennuksia eri alojen huippuvalmentajien johdolla. Innostavat luennoitsijat, kotimaiset ja kansainväliset keynote-puhujat ja juontajat varmistavat onnistuneen seminaarin toimimalla tapahtumien vetonauloina.

Kiinnostavin, hauskin ja haastavin myyntityö

  • Nautitko uusien kontaktien luomisesta?
  • Oletko mielelläsi osa asiakkaasi arkea ja toimintaa?
  • Seuraatko tarkasti liike-elämän menoa?
  • Hoidatko mielelläsi montaa tehtävää samaan aikaan?
  • Oletko luova ideanikkari?
  • Nautitko kaupanteosta?
  • Oletko tiimipelaaja varustettuna rautaisella asenteella?

Oletko tuleva huippumyyjä?

Myyjänä Speakersforumilla tehtäväsi on tunnistaa mahdollisuuksia nykyisten ja mahdollisen asiakkaiden kanssa ja tuottaa puhujasisältöä erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat tilaisuuteensa puhujan, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan.

Vastaat myynnistäsi itse, ohjaat ja analysoit sitä ja teet tarvittavia suunnitelmia. Budjettiin pääsemiseksi tarjoamme hyvät työvälineet ja ohjelmat sekä loistavan tiimin ympärillesi. Tule menestymään kanssamme!

Yrityksemme on laajentuvassa vaiheessa, joka tarkoittaa, että tavoitteet ovat korkealla. Se asettaa vaatimuksia sinulle, mutta samalla saat mahdollisuuden olla mukana ja vaikuttamassa yrityksen kehitykseen.

Me arvostamme erilaisia kokemuksia ja taustoja, jotka takaavat dynaamisen tiimin. Huumorintaju ei ole pahitteeksi. Pärjäät loistavasti puhuja-alan pyörteissä ulospäinsuuntautuneella innokkuudella, rohkeudella ja asenteella.

Mikä on Speakersforum?

Speakersforumin puhujaverkostoon kuuluu 8000 asiantuntijaa. Verkostoomme kuuluu yrityselämän vaikuttajia, tutkijoita, yritysvalmentajia ja eri kulttuurialojen tekijöitä sekä monia tunnettuja mediapersoonia.

Olemme osa ruotsalaista TF Group –konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä tapahtumien puhujasisältöihin keskittyvä konserni. TF Group -konserni on edustettuna Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Speakersforumin toimisto sijaitsee Espoossa.

Työaika/Työn kesto
Kokopäivätyö
Vakituinen sopimus, 6 kuukauden koeajalla

Palkka
Kiinteä ja provisio

Lisätietoja ja hakemukset:

Turo Temmes
turo.temmes@speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });