Sampo Sammalisto

Sampo Sammalisto

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on tietokirjailija, yritysvalmentaja ja radiopersoona. Hänen kirjoittamansa kirja "Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään" on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, joka on auttanut tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää. Sampo on myös vakiovieras Radio NRJ:n aamuissa joka maanantai ja hänen vinkkinsä tavoittavat viikoittain satoja tuhansia suomalaisia.

Sampo on toiminut geenitutkijana Leena Palotien ohjauksessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, liiketoimintakonsulttina yksityisellä sektorilla, freelance-toimittajana Talentumilla sekä luennoitsijana Helsingin yliopistolla. Nykyään hän kaupallistaa bioteknologiaa ja toimii yrittäjänä. Sampon intohimoja ovat Crossfit, elämykset ja matkailu sekä jatkuva uuden oppiminen.

Sampo kertoo, että hänen tavoitteensa on auttaa ihmisiä parantamaan työ- ja vapaa-ajan tapojaan ja siten parantamaan elämäänsä. "Olin itse ennen jatkuvasti kiireinen ja stressaantunut. Nykyään olen paljon rennompi ja kiireettömämpi, mutta silti saan paljon enemmän aikaan kuin ennen. Olen kävelevä esimerkki siitä, että muutos on mahdollinen." Sampo kertoo. Hän on vakuuttunut siitä, että yllättävän pienillä arjen tavoilla voi olla älyttömän suuri merkitys tuottavuuden ja onnellisuuden kannalta. "Esimerkiksi niin pieneltä kuulostava asia, kuin se aloitatko työpäiväsi lukemalla sähköpostisi vai käyttämällä viisi minuuttia päiväohjelmasi suunnitteluun ensin, voi tutkitusti moninkertaistaa tehokkuutesi ja vähentää kiireen ja stressin tunnetta.", Sampo vakuuttaa. "Pieni arjen tapa, jolla on mielettömän suuri vaikutus."

Sampon käytännönläheinen ja viihdyttävä esiintyminen tekee hänestä erittäin kysytyn puhujan. Hänen antamansa vinkit pohjaavat tieteelliseen tutkimustietoon, mutta ovat silti äärimmäisen yksinkertaisia ja helppoja ottaa välittömästi jokapäiväiseen käyttöön. Sampo onkin pitänyt yli 700 luentoa ja esitystä puhujauransa aikana. Sampon teemoja ovat mm. ajatustyön tuottavuuden lisääminen, kiireen ja stressin vähentäminen sekä onnellisuuden lisääminen.

Sampo Sammalisto

Yrittäjyys

Tavoitteet

Liiketoiminnan valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2