Päivi Kuuva
Valokuvaaja: Petteri Mustonen

Päivi Kuuva

Huumoria työhyvinvointiin

Päivi Kuuva toimi ennen stand up –koomikoksi ja työhyvinvointivalmentajaksi ryhtymistään isossa kansainvälisessä yrityksessä organisaatioiden toiminnan kehittäjänä sekä valmentajana. Hänellä on työn ja koulutuksen kautta omakohtaista kokemusta työryhmien käyttäytymismalleista ja valmennuksesta ryhmien kasvaessa aidoiksi tiimeiksi ja oppiviksi organisaatioiksi.

Päivi on myös asiantunteva työhyvinvointikouluttaja ja juontaja, joka omalla luontevalla ja rennolla olemuksellaan tuo tilaisuuteen hauskuutta ja iloa.

Elävissä ja hauskoissa koulutuksissaan hän yhdistää osaamisensa työhyvinvointivalmentajana ja stand up -koomikkona. Esimerkiksi hauskassa mutta asiapitoisessa temperamenttityyppikoulutuksessa osallistujat oppivat ymmärtämään työyhteisönsä erilaisia ihmistyyppejä yhteistyön sujuvoittamiseksi.

Päivin koulutukset esimerkiksi:

TYÖHYVINVOINTIKOULUTUS: ILOA TYÖHÖN!

Koulutuksen tavoitteena on maadoittaa työhyvinvointia käytäntöön. Teemoista voi koota työyhteisön tarpeita parhaiten palvelevan paketin esimerkiksi seuraavista: työn ilon tekijät, tiimit ja itseohjautuvuus, pelisäännöt, psykologinen pääoma, tunteet ja tunnelman kohottaminen työyhteisössä, viestintätyylit, palaute ja konfliktit. Valittuja teemoja käsitellään harjoituksina sekä teoriataustalta että huumorilla - ehkäpä yhdessä nauravat tiimit myös pysyvät yhdessä!

VUOROVAIKUTUSKOULUTUS: TUNNISTA TEMPERAMENTIT

Koulutuksen tavoite on tarjota osallistujille perustiedot psykologi Tony Dunderfeltin temperamenttityyppijaottelusta ja miten tyyppitietoutta voi hyödyntää erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Koulutuksen jälkeen on helpompi lähestyä tulisielu-Terttua ja viilipytty-Vesaa! Osallistujat kartoittavat oman temperamenttityyppinsä sekä saavat temperamenttityyppitietoudesta työkaluja oman itsensä ja toisten ihmisten ymmärtämiseen sekä jokapäiväisiin kohtaamisiin. Hauskasti :)

Pressikuvat

Päivi Kuuva

Päivi Kuuva

Valokuvaaja: Petteri Mustonen

Innostavat tunnelman nostattajat

Esiintymisvalmennus

Motivaatiovalmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2