Olli Lindholm

Yön 35-vuotishistoriikki sanoina ja sävelinä

Legendaarisen Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm ja huippupianisti Lenni-Kalle Taipale voivat olla juuri teidän henkilöstö- tai asiakastilaisuutenne kohokohta! Nyt se on mahdollista!

Yön 35 vuoden ikään ehtinyt tarina ei ole ollut aina yhtä nousukiitoa - vaan "nousujohteinen vuoristorata" kai kuvaa yhtyeen tarinaa parhaiten. Olli Lindholm on toiminut laulajauransa lomassa myös taksikuskina ja siivousfirmassa työnjohtajana. Olli: "Se ei ollut musiikillisen urani tähtihetkiä, kun pesin 1990-luvulla Tampereen Kuninkaankadulla ikkunoita ja Pate Mustajärvi sattui kävelemään ohi…"

Konseptitietoa tilaajalle:
Ollin humoristiset ja elämänmakuiset tarinat pitävät otteessaan ja viihdyttävät...mutta mukana on myös musiikkia!

Musiikilla säestetty Yö-yhtyeen historiikki kestää 70-90min, jonka aikana Olli Lindholm ja maamme eturivin jazzpianisteihin kuuluva Lenni-Kalle Taipale esittävät yhdessä 4-5 Yö-yhtyeen tunnettua kappaletta.
Vuorovaikutteisuutta saadaan vielä lisää, kun yleisö kysyy rohkeasti suorasanaiselta Ollilta hänen mielipiteitään nykymaailman menosta ja busineksestä. Tilaisuutta voidaan elävöittää entisestään myös siten, että tilaisuuden isäntä/juontaja lukee ennakkoon Ollin vuonna 2007 ilmestyneen uusintapainoksen kirjasta: "Yhden Yön tarina" – ja tätä kautta päästään kysymyksillä syvemmälle Ollin vaiherikkaaseen elämään ja miehen sielunmaisemaan.

Lenni-Kalle Taipale löi itsensä kansan tietoisuuteen jo vuonna 1997, jolloin Lenni-Kalle Taipale Trio esiintyi Pori Jazz -festivaaleilla. Tuolloin Taipale valittiin Pori Jazzin Vuoden Taiteilijaksi. Monet muistavat Lenni-Kallen myös Joonas Hytönen Shown house-bändistä ja nyt hän on Nelosella nähtävän The Voice of Finlandin bändinjohtaja.

Olli Lindholm (s. 1964) on ollut Yö-yhtyeen laulaja Yön perustamisesta, vuodesta 1981, lähtien sekä ajoittain kitaristina. Hän on ainoa Yön alkuperäisjäsenistä, joka vielä kuuluu yhtyeeseen. Olli toimii myös Nelosella nähtävän The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Olli Lindholm

Inspiroivat puhujat

HR-valmentajat

Kansainväliset juontajat