Jos haluaa menestyä, pitää nähdä itsensä maailman huipulla.

SLUSHin & WOLTin perustaja

Miki Kuusi

Rohkeus yrittää & kyseenalaistaa

Mikko "Miki" Kuusi on vauhdilla kasvaneen WOLTin perustaja ja toimitusjohtaja. Hänet tunnetaan myös Slushin perustajana sekä entisenä pääjärjestäjänä ja toimitusjohtajana.

Slush on yksi Euroopan merkittävimmistä kasvuyritystapahtumista. Mikin johdolla tapahtuma kasvoi 300 hengen paikallisesta suomalaisesta tapahtumasta Pohjoismaiden suurimmaksi kansainväliseksi tapahtumaksi, joka toi Helsinkiin marraskuussa 2014 yli 14 000 osallistujaa 79 maasta, sekä laajan joukon kansainvälisiä yrityksiä, sijoittajia ja mediaa.

Kuusi sai Uudistuminen-hankkeen myöntämän Vuoden Uudistaja –tunnustuksen vuonna 2013, ja hänet on valittu mm. Nordic Top 30 Thinkers Under 30 -listalle sekä Forbesin Top 30 Consumer Tech Under 30 - listalle nuorten vaikuttajien joukkoon.

Vuoden 2014 Slush-tapahtuman jälkeen Miki ilmoitti neljän vuoden vetovastuun jälkeen jäävänsä järjestäjän roolista taka-alalle, ja jäi toimitusjohtajan toimesta hallituksen jäseneksi. Hän perusti lokakuussa 2014 mm. Apple Design Awardin saaneen Elias Pietilän sekä Helsingin Sanomien Nyt-liitettä ja Radio Helsinkiä aiemmin vetäneen Juhani Mykkäsen kanssa Wolt- nimisen yrityksen.

Video

Pressikuvat

Miki Kuusi

Startup - yrittäjä

Myyntivalmennus

IoT-valmentajat

Johtamisen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });