Vuoden Puhuja 2022 -voittajat on julkistettu! Lue lisää

Mika Poutala

Nelinkertainen olympiapikaluistelija

Mika Poutala

Menestyksen vaatimukset ja voittava perustus

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija, mukaansatempaava esiintyjä ja yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä. Poutala on toiminut ammattiurheilijana yli kymmenen vuoden ajan kiertäen samalla maailmaa noin 130 vuorokauden vuosirytmillä, joten hän tietää varmasti mitä menestyminen vaatii. Poutala on saanut kokea urallaan upeita onnistumisia, mutta myös erittäin karvaita pettymyksiä, jotka hänen filosofiansa mukaan kuuluvat osaksi menestystä. Vancouverin olympialaisissa 2010 hän jäi vain neljän sadasosan päähän olympiamitalista ja kahdeksan vuotta myöhemmin Pyeongchangin 2018 olympialaisissa ero mitaliin kutistui vielä sadasosalla.

Torinon olympialaiset 2006 oli Mikalle vasta kokemusmatka, sillä vasta kisojen jälkeen hän päätti rakentaa voittavan perustuksen ja laittaa kaikkensa peliin menestyäkseen pikaluistelijana. Satsaus tuotti tulosta kolmessa vuodessa ja hänestä tuli elävä esimerkki siitä, miten paljon omilla valinnoillaan on mahdollista vaikuttaa menestymisen mahdollisuuksiin. Mika uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvään elämään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kaiken menestymisen perustus, jossa oman identiteetin ja arvojen ymmärtäminen muodostavat voittavan perustuksen.

Poutala on julkaissut kirjan Mitä menestyminen vaatii? (2015), jossa hän osoittaa, että huippu-urheilun kautta opitut taidot toimivat menestyksen tavoittelussa myös yritysmaailmassa ja muussa elämässä. Poutala kertoo kirjassa rehellisesti asioista, joissa hän on epäonnistunut, jotta lukijat eivät tekisi samoja virheitä. Aiemmin Poutala on tehnyt vapaa-ajallaan myös rap-musiikkia taiteilijanimellä "Plastic" ja vastasi Suomen joukkueen virallisesta kisabiisistä Torinon 2006 ja Vancouverin 2010 olympialaisiin.

Mika Poutala on valittu Suomen Olympiakomitean urheilijavaliokunnan puheenjohtajaksi 2018.

Pressikuvat

Mika Poutala

Mika Poutala

Pikaluistelija

Ajatuksia ravistelevat asennepuhujat

Motivaatiopuhujat

Tavoitteet

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2