Mauri Ranta

Myynnin kehittäminen ja tuloksen tekeminen

Maurin vahvinta osaamista on yritysten myynnin kehittäminen – valmennusten, prosessien ja digimarkkinoinnin kautta.

Mauri toimi 11 vuotta (2006-2017) Oy Speakersforum AB:n – yksikönjohtajana, myyntijohtajana ja asiakkuusjohtajana. Tuona aikana yrityksen liikevaihto nelinkertaistui yli 5 miljoonaan euroon.

Ennen Speakersforumia Mauri on toiminut yrittäjänä 2004-2006, myynyt 3 vuotta CRM-järjestelmiä sekä 4 vuotta lomakiinteistöjä.

Digikärpänen puraisi Mauria vuonna 2014. Työtunteja Google AdWordsin puolella onkin kertynyt jo yli 4000. Kiinnostus digimarkkinointia kohtaan kasvoi niin kovaksi, että Mauri vaihtoi Speakersforumilta työpaikkaa Suomen Digimarkkinoinnin riveihin, ja keväällä 2018 Myynninmaailma Oy:n riveihin.

"34000 puhelinsoittoa ja 1450 B2B-tapaamista yhdistettynä 17 vuoden esimieskokemukseen tuo minulle kalpean aavistuksen siitä mitä myynti 2020-luvulla tulee olemaan. Kokemus antaa hyvän pohjan tehdä case-kohtainen räätälöintityö, joka on sparrausteni laadun kulmakiviä." – Mauri kertoo.

Hannu Uusi-Pohjola, Managing Director, Oy Backman-Trummer Ab: "Maurin esitys syksyn 2015 seminaarissamme oli hyvä. Varsinkin konkreettiset esimerkit pitivät osallistujien mielenkiinnon yllä koko esityksen ajan ja suuri määrä keskustelua oli myös merkki siitä että yleisö oli mukana esityksessä". Oy Backman-Trummer Ab on Suomen toiseksi suurin satamoperaattori - toimintaa 10 satamassa ja liikevaihto n. 100M€

Pressikuvat

Mauri Ranta

Samankaltaisia puhujia

Motivaatiopuhujat

Tiiminvetäjän tehovalmentajat