Maaret Kallio

Inhimillisiä kohtaamisia

Maaret Kallio on koulutukseltaan psykoterapeutti (YET), seksuaaliterapeutti (ET, NACS) sekä työnohjaaja. Hän on tietokirjailija ja tuttu televisiotyöstään asiantuntijana mm. Ensitreffit alttarilla -sarjasta sekä suositusta blogistaan Lujasti lempeä Helsingin Sanomissa.

Maaret on taitava arjen ilmiöiden sanoittaja ja tuo työyhteisöihin tuoreita näkökulmia viisaasta vaativuudesta sekä henkilökohtaisesta hyvinvoinnista. Maaretin lähestymistapa ihmiseen ja vuorovaikutukseen ei päästä helpolla vaan haastaa pohtimaan kuulijan omaa tapaa kohdata maailmaa. Toisaalta taas Maaret tuo vahvasti armollisen ja myötätuntoa korostavan näkökulman esille. Pehmeät arvot ovat kovaa valuuttaa tänä päivänä.

Kallio on innostava esiintyjä, joka käsittelee puheenvuoroissaan raikkaasti armollista arkea, perheen ja parisuhteen dynamiikkaa sekä lapsuus- ja nuoruusiän haasteita niin työntekijän kuin perheen näkökulmasta. Kallio ei vain puhu tiedosta, vaan antaa puheen myös tuntua sydämessä.

Kallion kirja Inhimillisiä kohtaamisia (WSOY) julkaistiin syksyllä 2017.
Kirja käsittelee, miten lisätä jaksamista, läsnäoloa ja ennen kaikkea inhimillistä ja myötätuntoista kohtaamista ihmisinä - myös työpaikoilla. Ihminen kun on kuitenkin aivan sama ihminen, työpaikoilla ja kotioloissa

Pressikuvat

Maaret Kallio

Psykoterapeutti

Samankaltaisia puhujia

Uusia näkökulmia

Tunnetut fasilitaattorit

Stressinhallinnanvalmennus