>

Speakersforum Oy |TF Group-konserni

Speakersforum Oy

Speakersforum Finland on puhujien, juontajien ja valmentajien välittämiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukasta sisältöä tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä korkealuokkaista valmennusta. Laaja kontaktiverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löytyy puhujia, juontajia ja valmentajia jokaiseen tilaisuuteen.

Speakersforum perustettiin vuonna 2001. Välitämme vuosittain yli 1500 puhujaa, juontajaa ja kouluttajaa.

Yhdessä tapahtumiin, markkinointiin ja yrityskonsultointiin erikoistuneen sisaryhtiömme Eventforumin kanssa tarjoamme myös kokonaisvaltaisia tapahtumaratkaisuja.
Speakersforumin ja Eventforumin yhteiset toimitilat sijaitsevat Espoossa.

TF Group

Speakersforum ja Eventforum ovat osa ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group työllistää yli 60 työntekijää ja on Pohjoismaiden suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni. TF Group perustettiin vuonna 1995 ja sen kasvu on perustamisesta lähtien ollut tuottoisaa.

TF Group osallistuu yli 5000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. Konserni on edustettuna laajalti Pohjoismaissa ja Virossa: Suomen toimintojen lisäksi siihen kuuluvat Talarforum Sweden, Competenceforum Estonia, Talerforum Norway ja Talerforum Denmark.

TF Groupin toimistot sijaitsevat Espoossa, Tukholmassa, Malmössa, Oslossa ja Tallinnassa.

Europa

Puhujaesittelyt

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta