Vähittäis- ja verkkokaupan asiantuntija

Kari Wikholm

Itsejohtamisen lähettiläs

Kari "Wiki" Wikholm uratarinaa ovat matkan varrella kohdanneet useat haasteet toisensa perään ja hänestä on kasvanut merkittävä itsejohtamisen ja digikaupan asiantuntija sekä valmentaja.

Wikin taustat tulevat alun perin koripallon parista, missä hän toimi kv. Fiba-tuomarina edustaen Suomea. Tiukat matsit ja tilanteet kasvattivat hänessä jatkuvan itsejohtamisen halun, joka pohjautuu nöyryyteen ja haluun kehittyä itsearvioiden kautta sekä halun ymmärtää digitaalista vaikuttamista.

Myöhemmin Wikin tie vie autokaupan pariin, missä hänellä on ollut merkittävä rooli vietäessä autokaupan toimialaa digimurroksen aikakaudelle ja etenkin myyjien roolin muuttaminen perinteisestä kivijalkakaupan myyjäasenteesta kulun palvelumyyjäksi. Hän on myös pioneeri eri tyyppisten kulkemisen palveluiden keksijänä, jotka vasta nyt alkavat lyödä läpi. Wikillä on kokemusta mm. Euroopan ensimmäisen autoverkkokaupan Autoverkkokauppa.com yhtenä kehittäjänä ja hän oli myös mukana AKL:n kehitysryhmässä digitaalisen kaupan asiantuntijana. Tällä hetkellä Wiki toimii perheyrityksen verkkokauppa Ratiashop.comin neuvonantajana ja ollut mukana useissa start up yrityksissä viimeksi M2 Talent OY:n kanssa itsejohtamisen ja hr:n teemoilla. Uusinpana start upina Wiki on lähtenyt mukaan yritykseen Autoni Digital Oy, jonka Vice Presidenttinä ja "käsikirjoittajana" hän tällä hetkellä toimii.

Wikin kommentoi Autoni projektia:
"Olen sitä ennen toiminut lähes 30 vuotta eri autokaupan palveluiden piirissa ja pitänyt autonäyttelyitä eri lasipalatseissa. En siis palaisi autokaupan pariin ellei haasteessa olisi jotakin digitaalista, verkkokauppaan liittyvää ja uutta palvelua, joka helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Mutta sellaista haastetta ei ole tullut vastaan, joten se täytyy siis luoda itse. Olen mukana Vice Presidenttinä ja partnerina Autoni Digital Oy:ssä, jossa haluamme luoda uuden digitaalisen palvelukonseptin, joka helpottaa auton hankkimisen ja huoltamisen kanssa kuluttajia ja yrityksiä. Tarkemmin kerromme palvelusta myöhemmin syksyllä."


Wiki elää syvällä kädet savessa digitaalisen verkkokaupan lonkeroissa, jossa yhdistyy kivijalan, verkkokaupan ja tulevaisuuden kaupan tekoälyratkaisujen valjastaminen kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Wikin motto on: "Fiilis x Tekniikka + Yhteistyö"

Video

Pressikuvat

Kari Wikholm

Headcoach & neuvonantaja

Johtaminen

Johtamisen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });