verkkokauppa, vähittäiskaupan johtaminen

Kari Wikholm

Verkkokaupan ja itsejohtamisen lähettiläs

Kari "Wiki" Wikholm eli konsulttitoimiston #wpsm HC Wikin uratarinaa ovat matkan varrella kohdanneet useat haasteet toisensa perään ja hänestä on kasvanut merkittävä itsejohtamisen ja digikaupan asiantuntija sekä valmentaja.

Wikin taustat tulevat alun perin koripallon parista, missä hän toimi kv. Fiba-tuomarina edustaen Suomea. Tiukat matsit ja tilanteet kasvattivat hänessä jatkuvan itsejohtamisen halun, joka pohjautuu nöyryyteen ja haluun kehittyä itsearvioiden kautta sekä halun ymmärtää digitaalista vaikuttamista.

Myöhemmin Wikin tie vie autokaupan pariin, missä hänellä on ollut merkittävä rooli vietäessä autokaupan toimialaa digimurroksen aikakaudelle ja etenkin myyjien roolin muuttaminen perinteisestä kivijalkakaupan myyjäasenteesta kulun palvelumyyjäksi. Hän on myös pioneeri erityyppisten kulkemisen palveluiden keksijänä, jotka vasta nyt alkavat lyödä läpi. HC Wiki oli mukana tiimissä perustamassa Euroopan ensimmäistä autojen verkkokauppaa Autoverkkokauppa.comia ja hän oli myös mukana AKL:n kehitysryhmässä digitaalisen kaupan asiantuntijana.

Konsulttitoimisto #wpsm toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Wiki toimii perheyrityksen verkkokauppa Ratiashop.comin hallituksessa ja ollut mukana useissa start up yrityksissä viimeksi MAZHR OY:n kanssa itsejohtamisen ja hr:n teemoilla sekä aloittamassa Autoni Digital Oy autoleasingyhtiötä. Verkkokaupan teemoista HC Wiki on käynyt puhumassa paljon ja häneltä ilmestyy myös kesällä 2019 kirja "Verkkokaupan käsikirja 2019", joka käsittelee kivijalka- ja verkkokaupan synergian johtamista. Kirjassa lanseerataan myös uusi kaupan mittari #synergiaindeksi. Jos kaupan digitalutus aiheena kiinnostaa, tilaa verkkopastori HC Wiki haastamaan ja ennustamaan kaupan tulevaisuutta tai johtamista.

Video

Pressikuvat

Kari Wikholm

toimitusjohtaja, konsultti, valmentaja

Johtamisen valmentajat

Johtaminen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2