Yhteisössä on saatava esiin aina ihmisen parhaat puolet ja varmistettava kokemus työn merkityksellisyydestä.

Valokuvaaja: Gesina Sundström

Pedagogi, Helsingin yliopiston dosentti

Arto O. Salonen

Arvostettu työelämän uudistaja & ihmisyyden sanoittaja

Apulaisprofessori, dosentti Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia ja työelämän uudistajia. Inspiroivilla luennoillaan hän avartaa käsityksiä hyvinvoinnista, rakentaa elinvoimaisia organisaatioita ja edistää kestävään yhteiskuntaan siirtymistä.

Arto käy suoraan kohti ihmisyyden ydintä. Hän ravistelee niin organisaatioiden kuin yksilöidenkin käsityksiä siitä, mitä on edistys. Puheissaan hän osoittaa, millainen voima on mahdollista valjastaa käyttöön, kun löydetään yksilön tai organisaation olemassaolon syvin merkitys ja tarkoitus.

Yhä useampi suomalainen kysyy, mitkä ovat ne arvot, merkitykset ja tarkoitukset, joita kohti meneminen saa meidät syttymään elämästä. Elämän arvokkaimmiksi asioiksi eivät enää määrity rahalla saavutettavat asiat vaan itsensä tunteminen, toiset ihmiset, kulttuuri ja henkinen pääoma. Nyt halutaan liittää oma oleminen ja tekeminen osaksi jotakin itseä suurempaa ja tärkeänä pidettyä.

Arto O. Salonen auttaa ottamaan omat erinomaisuudet käyttöön ja löytämään työn merkityksellisyyttä lisää. Hän käsittelee suorapuheisella tyylillään aikamme dilemmaa siitä, miten elämme ennennäkemättömässä vauraudessa, muttemme tiedä miksi olemme olemassa. Hän inspiroi kuulijaa löytämään omat vahvuutensa ja omat voimavaransa.

Arto antaa puheidensa kautta avaimet eheämpiin työyhteisöihin, joissa olemassaolon tarkoituksen tunnistamisen avulla ollaan osa jotakin itseä suurempaa ja merkityksellistä. Silloin tehdään oikeita asioita, voidaan hyvin ja loistetaan omilla erinomaisuuksilla.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Arto O. Salonen

Apulaisprofessori

Samankaltaisia puhujia

Arvostetut asiantuntijat

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Opettavaiset fasilitaattorit