Ruoka-alan asiantuntijat tapahtumaasi
Etsitkö inspiroivaa puhujaa tai mielenkiintoista teemaa tapahtumaasi? Ravitsemuksen ja ruoka-alan huippuasiantuntijat ovat suosittuja esiintyjiä yritystilaisuuksissa, seminaareissa ja yleisötapahtumissa. Asiantuntijoidemme avulla kuulijat pääsevät syventymään esimerkiksi kestävän ruokatuotannon trendeihin, terveyden ja ravinnon merkitykseen sekä tulevaisuuden ruokainnovaatioihin. Osaan puheenvuoroista voidaan yhdistää myös ainutlaatuisia ruokakokemuksia, kuten herkullisia tasting-tilaisuuksia tai käytännönläheisiä workshopeja. Kysy meiltä lisää!
Kari Aihinen
Suomalaisen ruokakulttuurin ja hyvinvoinnin asialla
Kari "Kape" Aihinen tunnetaan erityisesti Nelonen-kanavan Kapen keittiökaappaus-ohjelmasta. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2019 ja pyörittää tällä hetkellä eläväistä Roster-ravintolaa Turussa sekä vuonna 2023 joulukuussa avattua Robusto-ravintolaa Helsingin Punavuoressa. Lue lisää
Ossi Paloneva
Tulevaisuuden raaka-aineet ja fiksut ruokaratkaisut
Ossi Paloneva on itseoppinut huippukokki, ruoka-alan yrittäjä ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri. Työssään Ossi keskittyy mm. tulevaisuuden raaka-aineisiin ja fiksuihin ruokaratkaisuihin. Lue lisää
Jyrki Sukula
“Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta”
Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon entinen luova johtaja, ravintoloitsija, viinien maahantuoja, catering-yrittäjä sekä maanviljelijä, jolla on oma viinitila Italiassa. Lisäksi Sukula on kirjoittanut useita kirjoja. Aiheina ovat olleet herkullisten reseptien lisäksi myös esimerkiksi vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä moderni ruokakulttuuri ja suomalainen design. Lue lisää
Henri Alén
Ravintola- ja ruokamaailman moniottelija
Henri Alen on ravintoloitsija ja kokki, jolla on lusikka monessa sopassa. Hän on lähes 30-vuotisella urallaan nähnyt ravintolamaailman nousut ja laskut. Finanssikriisit, koronapandemiat sekä tempoilevat ruokatrendit. Hektinen ala on opettanut mentaalista kestävyyttä mutta myös johtajuutta. Henriä on ruoan lisäksi aina kiehtonut se, miten tiimistä saa parhaat puolet irti, niin hyvinä aikoina kuin kriisin keskellä, ja mikä ruokkii luovuutta. Lue lisää
Robert Nemlander
Kestävää elämää kahdella planeetalla
Robert Nemlander on palkittu sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri (M.Sc.) ja kansainvälinen puhuja. Puheissa hän tarinoi laajasta kirjosta teknisiä, pehmeitä ja inspiroivia aiheita kuten kestävyys, megatrendit, energia, ruoka, liikenne, teollisuus, rakentaminen, avaruus, omavaraisuus, yrittäjyys, markkinointi, talous ja politiikka. Lue lisää
Teresa Välimäki
Ruokaosaaja, ajatusten herättelijä & terävä juontaja
Teresa Välimäki on tunnettu kokki, toimittaja ja ruokakirjailija. Hänellä on monikymmenvuotinen kokemus ruoka- ja ravintola-alasta, tv-ohjelmista, keittokirjoista, ruoka-alan tapahtumien juontamisesta sekä ruokaan liittyvistä luennoista. Lue lisää
Maija Itkonen
Yrittäjä & innovaattori
Onego Bion, Gold&Greenin ja PowerKissin perustaja, toimitusjohtaja Maija Itkonen on innovaatioiden ammattilainen. Hän on saatellut kaupallisiksi tuotteiksi asti jo kolme erilaista keksintöä – langattoman latauksen, kasviproteiini Nyhtökauran ja ilman kanoja valmistuvan kananmunan, biovalkuaisen. Tuotteita yhdistävät kuluttajatrendien ennalta näkeminen ja deeptech-startupeille tyypillisesti syväluotaava teknologinen tutkimus. Lue lisää
Johan Jörgensen
Sveriges egen Mr. Foodtech
Johan Jörgensen är Sveriges egen Mr. Foodtech och en ledande auktoritet inom den pågående disruptionen inom matsektorn. Johan föreläser i Sverige och internationellt, inför stora grupper och i stängda styrelserum. Johan är även partner i Sweden Foodtech, som ligger bakom stora delar av foodtech-revolutionen i Sverige och Norden. Lue lisää
Tommi Tervanen
Johtamisen ja kansainvälisen yrittäjyyden asiantuntija
Tommi Tervanen toimii The European Pizza Companyn toimitusjohtajana Amsterdamissa, jossa hän vastaa laajasta ravintolakokonaisuudesta, johon kuuluu 820 ravintolaa eri puolilla Eurooppaa, mukaan lukien Hollannissa, Saksassa, Puolassa ja Suomessa. Hänen asiantuntemus ja strateginen johtajuus ovat keskeisiä tekijöitä yrityksen menestyksessä ja kasvussa kansainvälisillä markkinoilla. Lue lisää
Anette ja Juha-Matti Raunio
Glöet yrittäjätarina
Anette ja Juha-Matti Raunion tavoitteena on antaa kuulijoille konkreettisia eväitä, kuinka valloittaa markkinoita, kuinka rakentaa tarina, joka lentää ja kuinka tehdä hyvää ja kustannustehokastamarkkinointia ja PR:ä. Lue lisää