Speakersforum etsii Liiketalouden harjoittelijaa!

Speakersforum on Pohjoismaiden johtava puhujatoimisto. Tehtävämme on ideoida ja tuottaa puhujasisältöä eri alojen tapahtumiin ja koulutuksiin, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Missiomme on löytää oikea puhuja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Puhujaverkostomme sisältää yli 8000 eli alojen vaikuttajaa, tekijää ja suunnannäyttäjät, jotka toimivat motivaattoreina, alustajina, juontajina, kouluttajina tai sparraajina erilaisissa tilaisuuksissa.

Kasvava tiimimme koostuu lähes kahdestakymmenestä myynti-alan ammattilaisesta ja nyt etsimme joukkoomme liiketalouden harjoittelijaa, joka toimii myynnin tuen sekä taloushallinnon avustuksen tehtävissä. Tämä paikka sopii erityisesti sinulle, joka etsit opintojen ohella tehtävää harjoittelupaikkaa. Työkuvaasi kuuluvat monipuoliset myynnin tuen sekä taloushallinnon tehtävät, jokainen päivä meillä on erilainen. Tule menestymään kanssamme!

Mitä odotamme sinulta?

  • Innostavaa ja motivoitunutta asennetta
  • Kiinnostusta liiketalouden tapahtumiin
  • Halua oppia puhuja-alan ammattilaisilta

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Huumorintajuisen ja inspiroivan tiimin
  • Rennon ja mukavan ilmapiirin
  • Mahdollisuuden tavata ja oppia eri alojen vaikutusvaltaisimmilta puhujilta
  • Mahdollisuuden oppia käytännössä liiketalouden toiminnasta
  • Konkreettisen kosketuksen sekä B2B-myynnin että taloushallinnon päivittäiseen elämään
  • Lounasedun

Hakemukset ja lisätietoa

Katja SIllanpää
katja.sillanpaa@speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki