Speakersforum etsii useampia B2B-myyjiä

Tiedätkö, miten ylitetään asiakkaan odotukset? Haluatko ideoida mieleenpainuvaa puhujasisältöä erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin? Tämä tehtävä soveltuu sinulle, joka olet tuloshakuinen ja haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Olennaista ei ole se, kuinka paljon olet kerryttänyt kokemusta myyntityön parissa, vaan tärkeintä on intohimosi myyntityötä kohtaan. Speakersforum tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä myyjänä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue lisää ja hae jo tänään!

Työtehtävä

Asiakasvastaavan tehtäviin kuuluu uusasiakashankinnan lisäksi olemassa olevien asiakkuuksien hoito, puhuja- ja kouluttajasisällön suunnittelu ja ideointi yhdessä asiakkaan kanssa, tarjousten lähettäminen ja jälkiseuranta. Asiakasvastaavana kontaktoit asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja tapaamisissa. Työ on itsenäistä myyntityötä mutta saat tueksesi kokeneen ja osaavan myyntitiimin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto, esim liiketalouden tai myyntityön tradenomi
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä, ei välttämätön
  • Asiakaspalveluhenkisyys ja motivaatio kehittyä myyntityön ammattilaiseksi

Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito ja aikaisempi kokemus puhelinmyynnistä.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Työaika: 37,5 h / vko
  • Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva
  • Paikka: Espoo
  • Palkka: Pohja + provisio

Muuta tietoa

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys.

Speakersforum tarjoaa tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Yrityksen puhujaverkosto sisältää yli 8000 asiantuntijaa. Toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missiona on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujien ja yhteistyökumppanien kanssa. Puhuminen välittää viestin, tavoittaa ihmiset ja muuttaa maailmaa.

Speakersforum käy vuosittain yli 10 000 keskustelua ja ideointia asiakkaittensa kanssa tapahtuman puhujasisältöihin liittyen ja ovat mukana luomassa sisältöä yli 3000 tapahtumaan.

Speakersforum perustettiin vuonna 2001 osaksi ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group on Euroopan suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni, jossa työskentelee 50 puhuja-alan ammattilaista. TF Group perustettiin vuonna 1995 ja tänä päivänä se osallistuu yli 6000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. Konserni on edustettuna laajalti Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Hae työpaikkaa!

Turo Temmes
Country Manager
turo.temmes@speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });