> >

Annika Damström

Suomen ammattijuontajien eliittiä

Uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittaja ja juontaja Annika Damström on toiminut alallaan vuodesta 1996. Ura alkoi Ylen tv-uutisissa ulkomaan toimittajana ja eteni kotimaan toimituksen kautta tv-uutisten uutispäälliköksi ja Ylen Aamu-tv:n tuottajaksi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Annika tuli Aamu-tv:n juontajana. Aamu-tv:stä matka jatkui A-studioon, joka on nyt hänen kotitoimituksensa. Uutena haasteena Annikalla on laajojen A-teema -ohjelmien juontaminen.

Varsinaisen työnsä ohella Annika on juontanut lukuisia asiantuntija- ja järjestöpäiviä, moderoinut paneelikeskusteluja ja vaalipaneeleja, ja toiminut non-profit tapahtumien vetäjänä.

Annikalla on vahva näkemys siitä, miten yleisön huomio saavutetaan. Juontajana hän panostaa jokaiseen tehtävään ja aihepiiriin täysillä. Annikaa on kiitelty siitä, että hän on aidosti kiinnostunut haastateltavistaan ja heidän asiastaan.

Annika tunnetaan energisestä ja rennosta olemuksesta, ja ennen kaikkea hersyvästä huumorista. Annikan äidinkielet ovat suomi ja ruotsi ja hänen englanninkielen taitonsa on äidinkielen tasoa. Espanjaa hän puhuu sujuvasti.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta