vuosien mittaan tulee näppituntuma aika moneen aiheeseen. Nautin haastatteluista, joissa saa vääntää ja kääntää poliitikkoja tai muita päättäjiä.

juontaja ja mediataitojen kouluttaja

Annika Damström

Suomen ammattijuontajien eliittiä

Uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittaja ja juontaja Annika Damström on toiminut alallaan vuodesta 1996. Ura alkoi Ylen tv-uutisissa ulkomaan toimittajana ja eteni kotimaan toimituksen kautta tv-uutisten uutispäälliköksi ja Ylen Aamu-tv:n tuottajaksi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Annika tuli Aamu-tv:n juontajana. Aamu-tv:stä matka jatkui A-studioon, joka on nyt hänen kotitoimituksensa. Annika on myös juontanut lukuisia erikoislähetyksiä, mm. pitkiä A-teema -keskusteluohjelmia ja tapahtumalähetyksiä.

Varsinaisen työnsä ohella Annika on juontanut lukuisia asiantuntija- ja järjestöpäiviä, moderoinut paneelikeskusteluja ja vaalipaneeleja, ja toiminut non-profit tapahtumien vetäjänä.

Annikalla on vahva näkemys siitä, miten yleisön huomio saavutetaan. Juontajana hän panostaa jokaiseen tehtävään ja aihepiiriin täysillä. Annikaa on kiitelty siitä, että hän on aidosti kiinnostunut haastateltavistaan ja heidän asiastaan.

Annika tunnetaan energisestä ja rennosta olemuksesta, ja ennen kaikkea hersyvästä huumorista. Annikan äidinkielet ovat suomi ja ruotsi ja hänen englanninkielen taitonsa on äidinkielen tasoa. Espanjaa hän puhuu sujuvasti.

Pressikuvat

Annika Damström

Toimittaja

Samankaltaisia puhujia

Mediasta tutut juontajat

Mediasta tunnetut juontajat